"Хоспис Света Анна "- Грижа за живота !

Раб. Време: 08.00 – 20.00 ч.

За Нас

Хоспис ``Света Анна ``

``Грижа за живота``

Хоспис “Света Анна” е ситуиран северно от гр. Бургас в с. ЛЪКА, Област Бургас в новопостроена и модерно обзаведена сграда с уникална гледка към Бургаски залив. Регионът е екологично чист, без индустриални замърсители и е подходящ за медицински туризъм. 

В лечебното заведение е ангажиран екип от медицински и здравни работници с професионален опит в полагането на грижи за хора с увреждания, хронично болни, лица със слединсултни състояния и за терминално болни пациенти. Хосписът осигурява медицинско наблюдение, поддържащи лечения предписани от лекар, здравни грижи от рехабилитационни процедури, контрол над болката и овладяване на психо – емоционалните ефекти от болестта, както и осъществяване на морална подкрепа за пациента и неговите близки. 

В лечебното заведение се предлага и възможност за престой при долекуване на различни медицински състояния, както и извършване на широк спектър от разнообразни диагностични и терапевтични процедури. 

Хоспис “Света Анна” е с капацитет от 60 болнични легла, разположени в 37 стаи и два апартамента, с по 1 и 2 легла. Всички стаи са обезпечени със собствен санитарен възел. Сградата е оборудвана с асансьор, улесняващ самостоятелното придвижване или транспортирането на пациентите до различните етажи на хосписа.  

Ежедневно с настанените в хосписа работи рехабилитатор, който подготвя отделна програма за всеки пациент, съобразена с неговите индивидуални потребности. Екипът от здравни специалисти на Хоспис “Света Анна” е ангажиран и да оказва помощ на пациентите при снабдяването им с медикаменти, уреди и пособия, необходими за подобряване на здравословното им състояние.  

Хоспис “Света Анна” предлага и Дневен стационар, подходящ за хора, които желаят да прекарат деня в лечебното заведение, а вечер да се прибират вкъщи при близките си. 

По време на престоя си в Хоспис “Света Анна” пациентите се обслужват 24 часа в денонощието. Лекарите в хосписа провеждат ежедневна визитация, като пациентите имат възможност за консултации, прегледи, предписване и осъществяване на широк спектър от изследвания от медицински специалисти на място. 

Центровете за прогресивна грижа са правилният избор

Защо да изберете нас!

1

Върнете се към живота си

Нашите вътрешни услуги за рехабилитация използват най-новите постижения в технологиите, за да гарантират, че нашите пациенти ще получават най-високото налично обслужване.

2

24/7

Нашият екип е на разположение 24/7

3

Отлично качество на живот в центъра

Имаме множество социални, развлекателни  дейности в нашата светла и весела обстановка, които позволяват на жителите да се насладят на престоя си.

Какво казват хората

Oтзиви

.

.

.

Нашите ценности

Ние даваме най-доброто

Ние се ангажираме за насърчаване на по -добър и здравословен живот. Стремим се да бъдем лидер с безкомпромисни стандарти, измерени с определени клинични резултати.

Интеграция
Растеж
Респект
Съвършенство